#1 De introductie

RaardoorHenryTimisela.jpg

Zolang ik me kan herinneren, vind ik schrijven dus leuk. En nu de grote uitdaging om in 10 verhalen iets neer te zetten over wat me nu eigenlijk bezighoudt. Vandaag. Want dat doe ik op mijn blog. Ik schrijf over de dingen waar ik me vaak over verwonder. En hoe meer ik het doe, hoe lekkerder ik me voel en hoe makkelijker het gaat. Omdat ik het leuk vind. Logisch. Eigenlijk.

Ik zou met een introductie kunnen starten over wat ik allemaal heb gedaan. En daar dan verder op ingaan. Dat ik bijvoorbeeld op mijn 19e in Hilversum ging wonen om te gaan werken voor Veronica Magazine en daar een enorm schandaal had ontdekt. Maar daar gewoon m’n mond over dichthield. Of over de tijd dat ik in een actiegroep zat om aandacht te vragen voor de onafhankelijkheidsstrijd op de Molukken. Zat ik daar in een RTL4 programma onder een gloeiend hete studiolicht, de goede zaak te verdedigen. Ach, ik was 20. En zou nog vaker op de barricades staan.

Of over die speelfilm die m’n broertje en ik hadden gemaakt, en daarmee een prijs hadden gewonnen. Of over de backpackreizen met lange nachten, nieuwe mensen en een vloedgolf aan inspiratie. Of over sex op de spannendste plekjes, die zij doodleuk voorstelde. Kinky. Maar echt. Of over de gedichten die mij van mijn slaap af houden. Of over die periode dat ik een radioprogramma had in de nacht. Of over het coachen van jongeren in achterstandswijken. Of over niets. Ja, over niets. En dan van niets… iets maken.

Ja, dat ga ik doen. We zullen zien.

 

Lees ook: The 10 Dutch Tales

Advertisements

3 responses to “#1 De introductie

  1. Pingback: Flashback future « Henry Timisela·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s