#4 One Night Stand

En ach, als ze hem maar even kon vergeten. Dan was het gewoon goed. Dan viel alles vast wel weer op z’n plek. Dus wat doe je dan? Je trekt je mooiste kleren aan. Hoogste hakken ook. Je zorgt dat je er sexy uitziet en je gaat er op uit. De bloemetjes buiten zetten, om maar eens een oubollige kreet van stal te halen.

Zaterdagavond. Flirten. Aan de bar. Een beetje plat. Maar ze kan het nog. Ze krijgt een knipoogje terug. ‘Jaja, ik ben lekker en ik lig nog goed in de markt’, denkt ze een beetje verwaand, terwijl ze nog een slokje van haar rosé neemt. Tegelijkertijd: ‘Ziet dit er niet een beetje te desperate uit?’ Wat kan het haar ook schelen. Feestje. Daar heeft ze zin in. En ach, alles om hem maar even te vergeten.

De barman begroet de nieuwe klant. Hij is alleen en knikt terug. Ziet er zelfverzekerd en charmant uit. Zij kijkt over haar linkerschouder, recht haar rug en glimlacht. Een beetje overdreven eigenlijk. Tegen het middelbareschoolgiechelige aan. Maar het werkt. Wie is hier de charmeur? Niet veel later hebben ze het gezellig samen. Erg gezellig. Drankje. Drankje. Ze vervolgen het feestje verder bij haar thuis. Omdat het kan. En omdat ze zin heeft. En ach, alles om hem…

Dus het geschiedde. In haar woonkamer. De sleutels in zijn broekzak maken een dof geluid wanneer deze het parket raken. Een -broek op de enkels- situatie ontstaat. Het mag trouwens een godswonder heten dat ze de slaapkamer überhaupt halen. Maar goed. Het voelt lekker. Erg lekker. Voor hem in ieder geval. Voor haar is het meer een mechanisch op en neer. Geen gevoel. Toch verwart ze lust bijna met echte liefde.

De volgende ochtend ligt ze solo op bed. En bedankt ze in gedachten de anonieme onenightstand. Het is haar namelijk gelukt.

Want, eventjes, heel eventjes, was ze hem gelukkig vergeten.

20121129-015721.jpg

Advertisements

One response to “#4 One Night Stand

  1. Denk dat de helft van mijn one night stands inderdaad gevoelloos waren, maar heb er toch elke keer veel plezier aan beleefd. Het is zeker niet dat ik die tijden wil vergeten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s